onsdag den 11. marts 2015



Efter ankomst til Estland og den længevarende observationer blev det tydeligt, at Estland har længe været under den Sovjettiske styre. Dette kan ses på bygninger, menneskets udklædning, samt mentalitet.

Der er dog også en anden side af Estland, hvor folk som har råd til det går ekstermt meget op i velvære og der materielle goder. Der er ret almindeligt se nogle store, flotte og dyre biler på gaderne. Tja.. Det er også nok bedst at have er store bil her, pga. de kæmpe huller der er på vejene efter vinteren. Det er ikke sådan, at vinteren har været ekstem kold, som det kan bliver. Altså ned til -20- -25 frostgrader. Men sneen har ligget stort set siden november og der er stadig lidt endnu.

De fleste borgere her har privat ejendom. Det er også ret billigere her end i Danmark. Men i forhold til lønningerne.. så ofte kan jeg ikke forstå hvordan kan folk have en ny bil og et nyt hus på ca 200-300 kvm. Der er vist nogle der kan :) Og ja.. Sauna! Det er i hvertfald noget hver anden hus har og mange bygger dem inde i sine lejligheder. Der et jo også ret kold her om vinteren :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar