onsdag den 11. marts 2015

Observationer på Fujitsu


Inden jeg begyndt på min praktik har jeg observeret folk på Fujitsu, som er mit praktikplads. Det er mennesker som har et stillesiddende job. Man sidder stort set hele dagen foran computeren. Medarbejdere har en halvtimes selvbetalt pause, samt 2 x 15 minutters kaffe pauser i løbet af dagen.

På Fujitsu er der frugtordning, så hver mandag kommer der frugtkurve ind på kontorene. De holder måske i 3 dage. Jeg fik obsereveret, at nogle tager sin egen madpakke med, men ofte beslutter medarbejderne at tage på en dagligvare butik, som ligger i stuen i samme bygning som kontoret. Der køber de oftest nogle færdiglavet salater eller noget varm mad. Butikken er ret stor. Den har samme koncept og størrelse som vores danske Føtex eller Bilka.

Køkkenet, samt en lille spise stue er hyggelige. Der er 3 køleskabe, en mikroovn og komfur i køkkenet. Folk holder pause på forskellige tidspunkter, alt afhængig af hva tid deres arbejdsdag begynder. Mange starter dagen kl. 8 og går hjem kl. 17. Nogle medarbejdere kommer på senere tidspunkter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar